RazvanTutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Design, Tutorials, Photoshop, More...

PortalAcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Toti useri de pe ! RazvanTutorials ! sunt rugati sa viziteze sectiunea parteneri, sa se inregistreze pe forumurile partenere ! Saff-ul RazvanTutorials

Cum sa faci un CD de 800 MB (90min.)

In jos 
AutorMesaj
RazvanTutorials
[b][color=red]Admin[/color][/b]istrator
[b][color=red]Admin[/color][/b]istrator
RazvanTutorials

Numarul mesajelor : 320
Data de inscriere : 29/08/2009
Varsta : 28
Localizare : Undeva-N ReSiTzA

Cum sa faci un CD de 800 MB (90min.) Empty
MesajSubiect: Cum sa faci un CD de 800 MB (90min.)   Cum sa faci un CD de 800 MB (90min.) EmptyVin Dec 11, 2009 2:56 am

Salutare, m-am gandit ca in acest tutorial sa va ajut si cu cateva imagini, ca sa intelegeti mult mai bine.

Cum sa faci un CD de 800 MB, hmm foarte simplu, chiar eu personal am incercat cu Nero 8.3.2.1 si functioneaza sa stiti, sa trecem la treaba:

1. Deschideti Nero Burning ROM
2. Daca nu s-a deschis automat un proiect creaza tu unul nou din File > New si din tab-ul Multisession bifeaza No Multisession.

Cum sa faci un CD de 800 MB (90min.) 1-1

3. In tab-ul ISO selectati urmatoarele setari:

- File System: ISO 9660 + Joliet
- File Name Length (ISO): Max. of 11 = 8+3 chars (Level 1)
- Character Set: (ISO): ISO 9660 (standard ISO CD-ROM)

Mai jos aveti si imaginea cu setarile facute de mine:

Cum sa faci un CD de 800 MB (90min.) 2-2

4. Acum mergem la tab-ul Burn si bifam casuta Write, selectam la Write Speed o viteza rezonabila cum ar fi 8x sau 12x, iar la Write Method > Disc-at-once si acum dati click pe New.

Cum sa faci un CD de 800 MB (90min.) 3-3

5. Mergem sus la meniul File apoi alegem Options si in tab-ul Expert Features bifam casuta Enable Disc-at-once CD overburning, iar la Absolute maximum overburning size scriem: 99min 59sec 74frm, click pe Apply respectiv Ok.

Cum sa faci un CD de 800 MB (90min.) 4-4

6. Selectati fisierul/fisierele dumneavoastra, care NU trebuie sa depaseasca 800MB si apasati butonul Burn.

Nota: Orice eroare/pop/avertizare care o sa va apara dupa ce dati click pe Burn ignorati-o cu nesimtire dand click pe Continue/Ok sau Next. Very Happy

Cum sa faci un CD de 800 MB (90min.) 5-5

Cam asta a fost tot, sper ca va placut tutorialul si ca a-ti inteles, enjoy
Sus In jos
https://razvantutorials.forumgratuit.ro

Cum sa faci un CD de 800 MB (90min.)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
RazvanTutorials :: Tutoriale :: Windows :: Alte Tutoriale-
Mergi direct la: