Design, Tutorials, Photoshop, More... |
Toti useri de pe ! RazvanTutorials ! sunt rugati sa viziteze sectiunea parteneri, sa se inregistreze pe forumurile partenere ! Saff-ul RazvanTutorials |
|
| Bancuri simple | |
| | Autor | Mesaj |
---|
romencool12 [b][color=red]Admin[/color][/b]istrator
Numarul mesajelor : 43 Data de inscriere : 18/09/2009 Varsta : 27
| Subiect: Bancuri simple Vin Dec 11, 2009 3:15 am | |
| Doi pensionari stateau in parc pe o banca, cand vad o blonda. Unul dintre ei spune: - Vezi blonda aia? Moare dupa mine! Celalalt raspunde: - Cum asa? Primul pensionar: - Ca doar n-o sa moara inaintea mea!
Doi prieteni, Mihai si Cristi se intilnesc pe strada. Mihai il vede pe Cristi ca e cam abatut si-l intreaba: -De ce esti asa suparat? C: Uite ma eu brunet , nevasta-mea bruneta, copilul roscat. M: Pai de cite ori faceti dragoste pe saptamina? C: Niciodata. M: Pe luna? C: Da din cap negativ. M: Pe an? C: Iar da din cap negativ. M: Pai vezi, rugina
In cimitir, groparul sapa linistit si din cand in cand mai tragea si din tigara. La un moment dat vede cum dintr-un mormant iese o mana. Sapa si fumeaza in continuare linistit. Nu dupa mult timp din pamant iese mortul cu totul. Groparul sapa si fumeaza in continuare linistit. Mortul incearca sa il sperie. Groparul sapa si fumeaza in continuare linistit. Vede mortul ca nu are ce sa-i faca, se indreapta spre gardul cimitirului si vrea sa sara. Dintr-o data se trezeste cu ditamai lopata dupa ceafa. Groparul: - Radem, glumim, da’ nu parasim incinta.
Un cioban pastea cele 100 de oi intre doua parcele de porumb si cum statea el sprijinit in toiag si medita vine proprietarul si il intreaba: - Ce faci mai ciobane aici? - Nu vezi pasc oile… - Vezi ca esti necioplit, poate iti fut una! La care ciobanul ii raspunde: - Poti sa le futzi pe toate eu doar le pazesc…
Un tip se duce la un bordel j comanda un sex oral.Vine respectiva suge-suge,la un moment dat ridica capul si-l intreaba pe tip: -N-ai o rosie? -N-am,dar la ce-ti trebuie?Nu inteleg… Raspunsul tipei: -La atata branza ar merge j o rosie
Doua babe citeau ziarul : - Auzi tu, zice una, doua babe violate in Ferentari ! - Si noi stam ca proastele in berceni !! | |
| | | romencool12 [b][color=red]Admin[/color][/b]istrator
| Subiect: Re: Bancuri simple Vin Dec 11, 2009 3:16 am | |
| Bula se uita cu maiksa la un film xxx. El o intreaba: -Mama, ce fac aia acolo? -Sandvisuri mama! Noaptea, Bula se duce la toaleta si se intalneste cu mama pe hol. O intreaba: -Mamica, ai facut sandvisuri cu tata? -Da, dar de unde stii? -Pai ai maioneza la gura | |
| Subiect: Re: Bancuri simple Vin Dec 11, 2009 3:20 am | |
| Cica un popa, ca sa-si modernizeze biserica, isi ia calculator, si cum veneau enoriasii la spovedanie, el le calcula frumos totul.
Intr-o zi vine o tipa:
-Parinte, am preacurvit…
Popa calculeaza el acolo si-i zice:
-20 de matanii si 3 zile post!
Peste 3 zile iar:
-Parinte iar am preacurvit…
Popa calculeaza din nou:
-30 matanii si 5 zile post!
Peste 5 zile:
-Parinte, iar am preacurvit…
Popa calculeaza… si calculeaza… si se gandeste… si zice:
-Mai du-te si ia o muie, ca-mi da cu virgula… | |
| Subiect: Re: Bancuri simple Vin Dec 11, 2009 3:25 am | |
| Bula trebuia sa dea un test si il ruga pe Strula sa-i zica raspunsurile. Strula i le zise: 1. In canal. 2. Stefan cel Mare 3. 100%. Bula se duce in sala de examen, iar profesorul il intreaba: -Unde locuiesti? Bula: -In canal. -Cum te cheama? Bula: -Stefan cel Mare ? -Esti prost ? Bula: -100% | |
| | | RazvanTutorials [b][color=red]Admin[/color][/b]istrator
Numarul mesajelor : 320 Data de inscriere : 29/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Undeva-N ReSiTzA
| Subiect: Re: Bancuri simple Vin Dec 11, 2009 6:46 pm | |
| tare cea cu popa ! si cu bula cu strula ! | |
| Subiect: Re: Bancuri simple Vin Dec 11, 2009 7:44 pm | |
| Profesoara il pune pe bula, marius si mihai sa scrie cea mai mare compunere din lume. A doua zi profesoara ii intreaba cat au scris, ia zi marius: - 20 de pagini - eu 40, zise mihai - tu bula cat ai scris?, intraba profesoara - 60 de pagini - hai zi bula introducerea - un calaret pleaca la ierusalim... - zi si incheierea - un calaret se intoarce de la ierusalim. - zi si cuprinsul - tgadam tgadam tgadm tgadm tgadm ......... tgadm ... | |
| Subiect: Re: Bancuri simple Vin Dec 11, 2009 7:48 pm | |
| Un tip firav stătea într-un bar cu o bere în faţă. Apare un şmecher, îi dă două palme, îi ia berea şi o dă pe gît. Ăsta firav începe să plîngă, să se tăvălească pe jos. - Ce ai, mă? Plîngi pentru o bere, aşa bărbat eşti tu? - Cum să nu plîng? De dimineaţă m-a părăsit nevasta, mi-a golit contul din bancă şi mi-a luat tot din casă. După-amiază îmi pierd slujba, încerc să mă arunc în faţa trenului, dar o ia pe altă linie, încerc să mă spînzur şi se rupe funia, încerc să mă împuşc şi se blochează pistolul. Cu ultimii bani, îmi cumpăr o bere, torn otravă în ea şi vii tu şi o bei... | |
| Subiect: Re: Bancuri simple Vin Dec 11, 2009 7:49 pm | |
| Într-o zi, la uşa unei bătrîne bate un domn, elegant îmbrăcat, cu un aspirator în mînă. Nici n-apucă bătrîna să deschidă, că tipul începe: - Aş dori să vă prezint cel mai performant aspirator... În timp ce vorbea, aruncă pe covorul din holul casei o cantitate considerabilă de bălegar, explicînd: - Staţi liniştită, dacă acest aspirator nu curăţă TOT ce se află pe covor, promit că mănînc eu ce rămîne! După ce ascultă toata povestea, tremurînd de nervi, bătrîna îi răspunde: - Sper să ai poftă, că nu am curent de azi-dimineaţă! | |
| Subiect: Re: Bancuri simple Vin Dec 11, 2009 7:52 pm | |
| - Auzi, vecine, ginerele meu Bula mi-a cerut imprumut 5 milioane de lei. - sa ai mai vazut ceva inapai de la el? - Da, pe fiica mea. | |
| | | [>xpro<]GOD Membru
Numarul mesajelor : 7 Data de inscriere : 11/12/2009 Varsta : 27 Localizare : in iad.... vii sa ma vizitezi ? :))
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bancuri simple | |
| |
| | | | Bancuri simple | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|