RazvanTutorials [b][color=red]Admin[/color][/b]istrator
Numarul mesajelor : 320 Data de inscriere : 29/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Undeva-N ReSiTzA
| Subiect: Meniu site/forum/blog Vin Sept 18, 2009 2:40 am | |
| Pasul 1: Deschidem o pagina de 500x100pixeli
Pasul 2: Creem un layer nou pe care il umplem cu, culoarea #267b66, aceasta a fost aleasa de dimne, puteti pune alta.
Pasul 3: Creem inca un layer nou, selectam Rectangular Marquee Tool, reglam pe fixed size la dimensiunile 500x25, si creem dreptunghiul in partea de sus, ca in poza:
Pasul 3: Umplem dreptunghiul creat in partea de sus cu, culoarea #2d8e76. Tot in acest pas vom regla si pe la Bleding Options cate ceva, deoarece ne aflam pe layerul cu dreptunghiul mic. Intram la Bleding Options -> Drop Shadow si reglam ca in poza ce urmeaza:
Pasul 4: Creem un layer nou, selectam Polygonal Lasso Tool si desenam ceva asemanator imaginii de mai jos:
Pasul 5: Si la acest layer va trebui sa intram la Bleding Options, si facem urmatoarele setari:
Pasul 6: Multiplicam de cate ori vrem layerul anterior, eu l-am multiplicat de 2 ori si a iesit asa ceva:
Pasul 7: Urmeaza sa aplicam si textul, scriem in felul urmator, HOME, FORUM si BLOG, asa am ales eu, scrieti ce vreti. Dupa ce le scriem aplicam urmatoarea modificare la Bleding Options:
Rezultatul va fi acesta: | |
|