Tutorial Photoshop
Pare cam ciudat, dar am ales sa fac si acest tutorial, special pentru fete dar nu numai. Nu este greu, dar este ceva de munca, asa ca va spun de acum ca mai bine il faceti cand aveti timp liber mai mult
Pasul 1: Deschidem Adobe Photoshop, creem un document nou 500x500 pixeli, si ii facem fundalul o culoare mai inchisa, in tutorial am ales culoarea #0C0066.
Pasul 2: Creem un layer nou, dupa care selectam Rectangular Marquee Tool (M), si creem un dreptungi pe care il coloram cu #C2C2C2. Ca in imaginea de mai jos:
Pasul 3: Folosing Burn Tool incercati sa ii dati o forma asemanatoare imaginii de mai jos.
Pasul 4: Creem un layer now, selectam Brush Tool, alegem culoarea #FFFFFF si trasam o linie cum este ce de mai jos.
Pasul 5: Ne aflam pe layer cu linia, si acum tinand apasata tasta Ctral apasam pe layer in care se afla dreptunghiul gri, dupa care apasam Ctrl+Shift+i , si dupa apasam o singura data pe tasta delete, dupa care merge la Filer - Blur - Motion Blur si facem setarile asa: angle=0, distance=18 pixeli si imaginea ar trebui sa arata ca cea de mai jos.
Pasul 6: Creem un nou layer, selectam Rectangular Marquee Tool (M), si creem un dreptunghi, il umplem cu, culoarea #949494, dupa care folosind Burn Tool si Dodge Tool incercam sa il facem ca in imaginea de mai jos.
Pasul 7: Creem un nou layer, selectam Rectangular Marquee Tool (M), si creem un dreptungi ca cel din imaginea, pe care il umplem cu, culoarea #FFB400 , dupa care folosim Burn Tool si o facem asemanatoare cu cea de mai jos.
Pasul 8: Creem un layer, selectam Brush Tool, alegem culoarea #FFFFFF si trasam o linie cum sa intamplat si acum cativa pasi, avem de facut aceleasi miscari, dupa ce am trasat linia, tinand apasat pe tasta ctrl apasam pe layerul in care se afla dreptunghiul galben, apasam Ctrl+Shift+i si apasam o singura data pe delete, dupa care mergem la Filter - Blur - Motion Blur si facem setarile asa: angle=0, distance=18 pixeli si imaginea ar trebuie sa arate cam asa ceva
Pasul 9: Creem un layer nou, selectam pen tool si facem o forma asemanatoare celei de mai jos.
Pasul 10: Umplem ultima forma creata cu ce culoare dorim, eu am folosit culoarea #A70000, dupa care folosim Burn Tool si Dodge Tool pentru a ii da un aspect cat mai real.